- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Denna paj passar vid alla tillfälle utom kanske barnkalas då osten har en speciell smak.
Instruktioner
- Nyp ihop ingredienserna till pajskalet i en skål med fingrarna. Tryck ut pajdegen och nagga med gaffel.
Ställ i frysen under tiden du förbereder pajfyllningen så sjunker den inte ihop under gräddning.
- Riv osten och blanda med resten av ingredienserna till en smet .
- Förgrädda pajskalet ca 10-12 min i 175 grader. Ta ut ur ugnen och lägg i fyllningen och grädda ytterligare ca 20 min tills den är gyllenbrun och fortfarande lite "dallrig" i mitten.
- Låt den svalna och servera med gräddfil eller vispad crème fraiche, rödlök och löjrom (eller liknande) samt en god sallad.
Publicerat den
28 juli 2012
Liknande recept
Skriv kommentar