Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Västerbottenpaj med örter

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Servera den varm eller ljum garnerad med färska örter

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225°
  2. Blanda snabbt degen i en matberedare och klä en 24 cm pajform och ställ den kallt 30 min.
  3. Nagga bottnen och förgrädda pajskalet 10 min.
  4. Vispa ägg och grädde, tillsätt ost, salt och peppar. Häll fyllningen i pajskalet och grädda ca 25 min tills fyllningen stannat och pajen fått fin gärg.
  5. Servera den varm eller ljum garnerad med färska örter.
  6. Lycka till! Smaklig måltid

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • pihal 17 augusti 2014

    Hade kräftskiva igår och gjorde denna paj, den blev jätteomtyckt. Fast jag gjorde det lätt för mig och köpte färdig pajdeg , bara att lägga i formen. Sen hade jag färsk oregano och timjan ovanpå. 5 i betyg. Kommer definitivt att göra denna paj fler gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.