Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Västerbottenröding

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En fiskrätt som får det att vattnas i munnen på alla fiskälskare och även de som normalt inte tycker om fisk. Annan fisk kan användas, men röding passar allra bäst.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och peppra fileerna lätt. Lägg dem i en ugnsform.
  2. Blanda övriga ingedienser med varandra och häll blandningen över fisken.
  3. Tillaga i 200 gr. varm ugn i ca 20-25 minuter. Servera med mandelpotatis och en grönsallad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.