Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

västerbottensflarn med räkor

 
Skriv ut

Perfekt på buffén eller till ett glas vitt kallt lite senare på kvällen! Och så är det så enkelt att göra!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda snabbt ihop mjöl, ost, smör och filmjölk till en deg.
  2. Låt vila 30 min i kyl. Kavla ut till en 1/2 cm tjock cirkel.
  3. Grädda 15 min i 200 grader varm ugn. Låt kallna.
  4. Vispa crème fraicke och salladskrydda så att den blir tjock.
  5. Bred över det kalla flarnet och garnera med en stor hög räkor och hackad gurka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.