Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Västerbottensoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lättlagad och god. Tag gärna extra ost så blir den ännu godare. Passar utmärkt som förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och hacka löken och fräs den i fettet. Rör ner mjöl och späd med buljong. Låt soppan sjuda i ca 5 minuter. Vispa under tiden ihop äggula, ost och grädde. Vispa sedan ner röran i soppan och värm upp, men låt inte soppan koka. Smaka eventuellt av med salt och peppar och severa med salta kex eller grisini.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.