Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Västerbottensostpaj med löjrom

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Köp färdiga formar, så är det här en både lättgjord och snabb men mycket elegant förrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka osten och lägg den i en kastrull tillsammans med crème fraiche. Smält samman på låg värme och rör hela tiden så att det inte bränner vid. Krydda med cayennepeppar samt lite salt om det behövs.
  2. Häll upp ostsmeten i de fyra formarna. Ställ dem i kylen ett par timmar så att de stelnar.
  3. Garnera pajen med en klick löjrom.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.