Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Västerhavscocktail

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En liten sallad serverad i ett cocktailglas är både en trevlig och god förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rhode Islandsås: Krossa rosépeppar och blanda den med citronsaften och cognacen. Låt dra en stund. Blanda majonnäs med tomatketchup och chilisås. Tillsätt rosépeppar och citronen och smaka av med salt, peppar och cayennepeppar.
  2. Blanda kräftstjärtar, musslor, skalade räkor och champinjoner. Lägg dem på en bädd av strimlad grönsallat och ärter.
  3. Häll över Rhode islandsås. Garnera med dill, sparris och citronklyfta.
  4. Byt ut majonnäsen mot gräddfil eller lätt crème fraiche för ett lättare alternativ.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.