Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Västkustgratäng

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Bred ut fisken och salta lätt. Lägg en sparris på varje filé och rulla ihop med skinnsidan (utan skinn) inåt. Vispa ihop en sås av grädde, råkost och dill och häll den över fisken. Gratinera i 225 grader 20-25 minuter beroende på hur tjocka fiskrullarna är. Garnera med kräftstjärtar och citron, servera med pressad potatis eller ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Mistys 2 augusti 2009

    Detta är en supergod festrätt. Även dom som normalt är skeptiska till fisk gillar den. Jag har gjort den i många år och många har tjatat sig till receptet. Fast jag brukar använda lax istället. Pressad potatis är ett måste :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.