En underbar paj med en ljuvlig fyllning av en massa smakrika ingredienser.
Jag tycker egentligen inte om paj, men nu får jag ändra mig efter jag ätit denna ljuvliga.
Instruktioner
- Arbeta ihop pajdegen och lägg den i en plastpåse, låt vila i kylen i 1 timme.
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Kavla ut degen och rulla upp den på brödkaveln, flytta över en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter.
Jämna till kanterna och nagga botten med en gaffel.
Ställ kallt 30 minuter.
Förgrädda mitt i ugnen 12 minuter.
Peta upp kanterna medan de fortfarande är varma om de har halkat ned.
- Blanda skaldjur, crabfish och ärter i en skål.
Strimla purjolöken och paprika och blanda ner. Vispa ihop ägg, grädde, mjölk, salt, vitpeppar och dill.
Lägg skaldjuren och grönsakerna i pajbotten, häll på äggstanningen och strö över osten.
- Grädda mitt i ugnen ca 35 minuter tills pajen fått fin färg.
Servera med tillbehören på toppen.
Publicerat den
29 april 2010
Liknande recept
Skriv kommentar