I fyllningen göms både räkor och fiskbullar i en ljuvlig stuvning.
Instruktioner
- Blanda samman pajdegen med mjöl, smör och sist vatten. Låt vila kallt en halvtimme. Tryck ut pajdegen i pajformen. Nagga botten och grädda 10-15 min, 200 grader.
- Skala räkorna. Låt fiskbullarna rinna av men spar spadet. Dela fiskbullarna i mindre bitar. Hacka dillen.
- Vispa ut mjöl och mjölk i en kastrull. Låt det koka upp under omrörning. Späd med fiskbullsspad och grädde. Tillsätt fiskbuljong och pressad citronsaft. Låt stuvningen koka under fortsatt omrörning ca 5 min.
- Tillsätt dill, räkor och fiskbullar. Låt allt bli genomvarmt. Smaka av med salt och peppar.
- Häll stuvningen i det varma pajskalet och garnera med skivad avokado i cirkel i mitten. Klicka över rom och dillkvist. En liten citronskiva på toppen.
- Bjud pajen genast!
Publicerat den
13 augusti 2010
Liknande recept
Skriv kommentar