Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Förrätt med räkor, champinjoner och rom Passar på buffébordet

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina räkorna om de är djupfrysta och skala dem. Skär dem i mindre bitar.
  2. Ansa och skiva svampen tunt. Skala och tärna mangon.
  3. Rör samman crème fraiche med majonnäs, hackad basilika, citronsaft och ishavsrom.
  4. Rör ner räkor, svamp och mango i blandningen. Smaka av med salt och peppar.
  5. Lägg fyllningen som en sträng på brödet och rulla samman dem. Skär rullarna i bitar.
  6. Bjud gärna en god sallad till.
  7. Lycka till! Smaklig måltid.

Kommentarer (1)

  • chre 24 oktober 2008

    Jag tog bara en halv mango men jag tyckte ändå mangosmaken slog igenom för mycket. Nästa gång kommer jag att göra dessa utan mangon.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.