Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Våf­fel­snit­tar med lax och pep­par­rot

 
Skriv ut

Rökt lax och turkisk yoghurt är en bra kombination - räcker till 30 snittar eller 6 förrättsvåfflor. Gott att dricka till: Ro­ta­ri Rosé.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ner den hackade gräslöken i smeten. Grädda våfflorna. Dela dem.
  2. Skär laxen i små bitar. Blanda den med yoghurt och pepparrot. Salta och peppra efter smak.
  3. Klicka ut en rågad tesked laxröra på våffelsnittarna.
  4. Garnera med löjrom, citron och dill. Gott att dricka till: Ro­ta­ri Rosé.
  5. Räcker till 30 snittar eller 6 förrättsvåfflor.

Liknande recept

Recept från Odense Marcipan
Sponsrat

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.