Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Våfflor - laktos och glutenfria

(3 kommentarer)  
Skriv ut

Våfflor för allergiker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Blanda de torra ingredienserna. Rör samman havredrycken och vattnet.
  2. 2. Vispa ner lite av vätskan i mjölkblandningen till en slät smet. Tillsätt resten av vätskan och margarinet. Rör om.
  3. 3. Grädda i het lag och servera direkt med t ex mjölkfri glass eller mjölkfri grädde samt sylt eller bär.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Best1005 18 mars 2011

    Det låter riktigt gott

  • SteffoTheKing 22 mars 2012

    Detta få jag nog testa på sambons systers kille för han är allergiker för typ allt fisk ägg nötter mjölk senap så alltid svårt att hitta på något så detta gå ju ha som efterätt iallafall

  • Anetka53 25 mars 2012

    Våfflorna var jättegoda och otroligt frasiga! Vi hade i 1 extra dl vatten dock. Sedan hade vi bara 1 dl Maizena och tog 2 dl mix och det funkade jättebra.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.