Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vaktelägg och löjrom på laxtartar

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Som förrätt eller drinktilltugg

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka den råa laxen. Koka upp vatten i en kastrull och lägg ner äggen för att sjuda i 4 minuter. Skölj i kallt vatten, skala äggen och skär i halvor. Rör ihop majonnäs och misopasta, smaka av. Rosta brödskivorna. Tryck ner en smord utstansningsring i en brödskiva och fyll den med ca 1 msk lax. Lyft upp ringen och fortsätt med resten av brödet och laxen. Lägg en ägghalva på varje laxtorn, toppa med en klick misomajonnäs och löjrom. Garnera med lite kryddgrönt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.