Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Valborgsmässogryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Perfekt maträtt för personer med diabetes

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i 2 cm tjocka skivor, sedan i halvor. Bryn i margarin och lägg över i en gryta. Späd med vatten och vin.
  2. Tillsätt buljongtärning och kryddor, pressa i vitlöken. Koka på svag värme ca: 10 minuter. Red av med vetemjöl utrört i lite vatten.
  3. Lägg i paprikor, syltlök, oliver och gurkor(cornichoner). Häll i grädden. Koka ytterligare 5 minuter. Servera ytterligare 5 minuter. Servera med kornrispilaff.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • fralojt 7 november 2008

    Valborgsmässogryta

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.