Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Valentine-Gino

 
Skriv ut

Be my Valentine...Alla Hjärtans Dags förförelse...

Ingredienser

Instruktioner

Ugn 200 °C Kavla ut kokosmassan till en ca 3 mm tjock platta. Skär ut hjärtan, som är ca 10 cm i diameter. Grädda ugnen tills marsipanen blivit ljust gyllenbrun. Lägg hjärtanen på en ugnsfast tallrik. Skär jordgubbarna i bitar och lägg på hjärtanen. Riv över den vita chokladen och gratinera i 200 °C tills chokladen börjat smälta och fått lite färg. Servera gärna med en god sorbet till, t ex kaktus/lime- eller champagnesorbet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.