Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Valnöts- och bananmuffins med chokladflagor

 
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Detta recept passar bra om man råkar ha övermogna bananer hemma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugn till 175 grader Vispa socker och smör luftigt i en medelstor skål. Tillsätt ägg och bananer och vispa till en jämn smet.
  2. Blanda mjöl, bakpulver, valnötter och riven choklad i en annan skål och se till att allt är ordentligt blandat.
  3. Vänd ner de torra ingredienserna i blandningen och vispa ner filmjölken. Fördela smeten i pappersformarna och grädda i 20 minuter eller tills muffinsen rest sig och en provsticka är torr efter den stukits genom en av dem.
  4. Ta ut plåten ur ugnen och låt muffinsen svalna något

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.