Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Valnötsgriljerad kalkonstek

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En variant på traditionell griljering att servera på julbordet eller som en ensamrätt tillsammans med ex. kokt potatis och brysselkål.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 °C.
  2. Ta av nätet från kalkonsteken, och torka den torr med ett papper.
  3. Blanda samman äggula, senap, honung och maizena och pensla på steken.
  4. Hacka valnötterna och strö över. Ringla över lite honung.
  5. Griljera kalkonsteken i ugnen ca 10-15 minuter eller tills den fått vacker färg. En variant på traditionell griljering att servera på julbordet eller som en ensamrätt tillsammans med ex. kokt potatis och brysselkål. 4 portioner.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.