Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Valnötskaka

 
Skriv ut

Kakan blir lite krämig trots att den inte innehåller något tillsatt matfett

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj och bröa en form med löstagbar kant.
  2. Bryt blockchokladen i bitar och mixa i matberedare tillsammans med valnötter, ägg, socker och kaffe tills du får en ganska jämn smet.
  3. Häll smeten i formen och grädda knappt 25 minuter i 175°C.
  4. Låt kakan svalna. Sikta florsocker över och dekorera med valnötskärnor. Servera vispad grädde till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.