Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Valnötskaka med blockchoklad

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Vilken god kaka med rivna valnötter.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ägg och socker pösigt. Smält smöret och blanda i mjölken. Rör ner det i smeten växelvis med mjöl blandat med bakpulver och vaniljsocker. Rör sist i rivna valnötter. Häll smeten i en smord och bröad form.(bröa gärna med kokos ) Grädda i 175 grader i ca 35- 40 minuter. Ta ur den heta kakan ur formen och lägg på ett fat. Bryt chokladen i mindre bitar och lägg det på den klara heta kakan så det smälter. Bred ut runt om och på kakan. Snåla inte med chokladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.