Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Valnötskyckling med avokadosås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Överraska med en sommargrön avokadosås till den festliga valnötskycklingen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vik ut filéerna. Salta och peppra runt om. Bred smör på filéerna och strö över nötter och citronskal. Vik ihop dem och fäst med tandpetare.
  2. Stek kycklingen runt om i smör i en stekpanna, ca 12 min.
  3. Såsen: Kärna ur, skala och mixa avokadon med citronsaft och vatten.
  4. Koka upp grädde och kycklingfond i en kastrull. Ta av från plattan och vispa ner avokadopurén strax innan servering.
  5. Servera kycklingen med såsen, färskpotatis och primörer, t ex sparris, färsk lök och morötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.