Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Valnötsmuffins med baileystryffel

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Ställ gärna muffinsen i kylskåp över natten, så tryffeln får stelna till ordentligt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Muffins: Vispa smör och socker vitt. Tillsätt äggen försiktigt. Vänd i det siktade mjölet som är blandat med bakpulvret. Tillsätt valnötterna. Fyll upp pappersformar till 4/5 delar. Grädda sedan i 200° ca 20 min.
  2. Tryffel : Hacka chokladen. Koka upp grädde och honung. Häll blandningen över den hackade chokladen. Tillsätt sedan smöret och rör till en slät blandning. Och sist 50 ml Baileys. När tryffeln stelnat (helst i kylskåp) stryk den på muffinsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.