Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Valnötsrisotto med gorgonzolaost

 
Skriv ut

Förslag: Hyvla tunt lite parmesanost ovanpå innan servering.

Ingredienser

Instruktioner

Rosta valnötterna i lite av oljan i stekpanna (passa noga så de inte bränns). Hacka lök och fräs den blank utan att ta färg i resten av oljan i en kastrull. Salta och peppra. Låt riset fräsa med några minuter under omrörning. Häll i vattnet, småkoka tills riskornen är lagom kokta och det blivit en krämig konsistens. Rör ner valnötter (men spara en del), parmesan och gorgonzola skuren i tärningar. Lägg upp risotton, strö över de sparade nötterna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.