Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vanilj- och apelsinsnaps

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 2 dagar
Skriv ut

God snaps och uppskattad gåbort present.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tvätta apelsinerna ordentligt i kallt vatten, riv sedan skalet på fina sidan på ett rivjärn (endast det oranga), dela och skrapa ur vaniljstången.
  2. Lägg det rivna apelsinskalet och vaniljen (kärnor och stång) i brännvinet och låt stå i två dygn.
  3. Blanda sirapen i brännvinet och sila sedan bort apelsinskalen och vaniljstången.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.