Dessa biscotti blev en aning hårda och skorpliknande. Men goda ändå. Doppa gärna i kaffe för extra smak.
Instruktioner
- Vispa ihop ägg, socker, hackad mandel, bakpulver i två bunkar. (Lika delat) Rör ner kakaon i ena bunken och vanilin i andra bunken. Blanda ner mjölet delat i de båda degarna. Knäda för hand på slutet. Degen ska fortfarande vara lite kladdig.
- Dela klumparna på 2. rulla ut till korvar och linda ihop en vanilj och en choklad rulle. Lägg de två färdiga rullarna på en plåt och grädda i ugnen ca 20-25 minuter i 175 grader.
Ta ut plåten och låt svalna något. sänk värmen till 150 grader.
Dela korvarna i biscotti bitar. Lägg med snittyta uppåt på plåten. Eftertorka i ugn ca 20-30 min. Ha gärna ungsluckan öppen lite på glänt. Vänd kakorna efter halva tiden.
De ska vara torkade när de är klara.
Publicerat den
9 november 2007
Liknande recept
Skriv kommentar