Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vanilj och Choklad Biscotti

 
  • Serverar: 50 portioner
Skriv ut

Dessa biscotti blev en aning hårda och skorpliknande. Men goda ändå. Doppa gärna i kaffe för extra smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop ägg, socker, hackad mandel, bakpulver i två bunkar. (Lika delat) Rör ner kakaon i ena bunken och vanilin i andra bunken. Blanda ner mjölet delat i de båda degarna. Knäda för hand på slutet. Degen ska fortfarande vara lite kladdig.
  2. Dela klumparna på 2. rulla ut till korvar och linda ihop en vanilj och en choklad rulle. Lägg de två färdiga rullarna på en plåt och grädda i ugnen ca 20-25 minuter i 175 grader. Ta ut plåten och låt svalna något. sänk värmen till 150 grader. Dela korvarna i biscotti bitar. Lägg med snittyta uppåt på plåten. Eftertorka i ugn ca 20-30 min. Ha gärna ungsluckan öppen lite på glänt. Vänd kakorna efter halva tiden. De ska vara torkade när de är klara.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.