Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vanilj och citronsnaps

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Perfekt till midsommar. Håller i flera veckor. Ett tips är att knyta med en sytråd kring vaniljstången och skalen så kan man får upp det lätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tvätta cironerna noga i ljummet vatten. Skala sedan av yttersta skiktet på citronerna med en potaisskalare.
  2. Lägg skalet i en skål och häll på brännvinet. Lägg sedan i en delad vaniljstång
  3. Plasta skålen och låt stå framme i rumstemperatur i ungefär två dygn.
  4. Sila bort skalet och ta upp vaniljstången och njut!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • helenenilsson69 20 juni 2010

    är det en liten eller stor flaska brännvin special?

  • Elsebeth johansson 15 juni 2020

    Hej En liten eller stor flaska 70cl eller 35cl

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.