Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vanilj och limesill

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

För alla? Gluten-, mjölk- och äggfri. Inläggningslag, se mitt recept: 1-2-3-lag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj citrusfrukterna och riv skalen fint utan att få med det vita. Blanda ner rivet i inläggningslagen.
  2. Dela vaniljstången på längden och skrapa ner kärnorna i lagen. Lägg även i stången.
  3. Skala och finhacka löken. Tillsätt den och resten av kryddorna. Rör om väl.
  4. Skär sillen i bitar och vänd ner. Låt stå kallt i 2 dagar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.