Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vaniljbär på havrebotten

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

En gräddad pajbotten fylld med vaniljkräm och bär.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda de torra ingredienserna. Smält margarinet och blanda det med torrblandningen. Blanda samman till en deg och tryck ut den i en smord pajform, ca 24 cm i diameter.
  2. Grädda i nedre delen av ugnen i 20 minuter i 200 grader. Låt svalna något. Fyll skalet med vaniljkräm och strö på bären.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.