Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vaniljcupcake med dulce de leche fyllning och frosting

 
Vaniljcupcake med dulce de leche fyllning och frosting Vaniljcupcake med dulce de leche fyllning och frosting
Skriv ut

En riktig delikatess!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180 grader.
  2. Blanda mjöl, bakpulver och salt i en skål. Lägg åt sidan. Blanda mjölk och vaniljen i en skål. Lägg åt sidan. Vispa smör tills det blivit mjukt, tillsätt socker och vispa fluffigt, ca 3 min. Tillsätt sedan ett ägg i taget. Ha i mjölblandningen i tre omgångar, ha i mjölkblandningen mellan omgångarna (så det blir varannan).
  3. Fyll formarna till 2/3 och grädda i ugnen i ca 22-25 min, tills en tandpetare (som du sticker i mitten) kommer ut torr. Låt svalna.
  4. Frosting: Vispa ihop philadelphia och florsocker. Blanda sist i den önskade mängden utav Dulce de Lechen.
  5. Skär toppen utav cupcaken som en upp-och-ned vänd kon. Skär sedan bort nedre delen utav konen så det blir ett lock kvar. Fyll varje hål med en matsked frosting och sätt på locket. Ha sist på en matsked frosting på toppen och valfri dekoration.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.