Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vaniljdessert

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Superlätt vaniljglass med chokladbitar i.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa vaniljvispen hård. Hacka chokladen och häll i vaniljvispen. Häll i en form och ställ i frysen tills det stelnat. Låt stå i rumsvärme 5 minuter innan servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ida.bergfeldt@gmail.com 20 maj 2010

    Superenkelt och gott! Mina barns favoritglass när de var små. Smälter dock ganska snabbt. Är även gott med marsmallows och nonstop i.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.