Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vaniljfrittata med bär och myntasocker

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Dessert, mellanmål eller till brunchen. Välj själv när den här goda bäromeletten passar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Myntasocker: Blanda limeskal, mynta och socker. Ställ åt sidan.
  2. Vispa upp ägg, vaniljfrö och socker. Vispa i philadelphiaosten och vänd försiktigt ner bären.
  3. Hetta upp smör i en stekpanna, helst telfon. Häll i smeten och stek sakta tills omeletten stelnar och har fin färg. Rör om då och då i smeten med en trägaffel.
  4. Flytta över omeletten på en skärbräda och skär den i tårtbitar. Lägg upp omelettbitarna, strö över myntasocker och garnera med färska bär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.