Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vaniljkaka

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En kaka som är ett gott alternativ till sockerkaka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop marsankrämen och låt den tjockna.
  2. Vispa smör och socker poröst och tillsätt sedan äggen ett i taget. Rör ned vetemjöl och bakpulver och blanda sedan ned marsankrämen.
  3. Häll smeten i en mindre långpanna (30x20 cm) och strö över den flagade mandel och grädda i nedre delen av ugnen i 40 minuter i175°.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.