Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vaniljknappar

 
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Jättegoda!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175º. Blanda alla ingredienser till en deg och lägg den på en tallrik. Ställ in i kylskåpet i 15 min.
  2. Ta ut degen och forma till bollar. Platta till bollarna så dom ser ut som knappar. Stick sedan 4 hål i varje kaka med en potatissticka. Torka av stickan mellan varje kaka med hushållspapper. Doppa kakorna i strösocker och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper och grädda i ugnen i 13-15 min.
  3. Ta ut kakorna och låt dem svalna. (Degen kan även formas till horn och sedan rullas i socker, då blir det vaniljhorn i stället.)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.