Denna snabblagade paj fylls med vaniljkräm och dekoreras med kiwifrukt.
Instruktioner
- Gör pajdegen. Sätt ugnen på 200 grader. Kör snabbt samman vetemjöl, farinsocker,
smör och vatten i en mixer.
- Tryck ut degen i en form, ca 18 cm i diameter.
Grädda pajskalet mitt i ugnen ca 10 minuter. Låt det svalna.
- Gör vaniljkrämen. Koka upp mellangrädden.
Dra kastrullen åt sidan. Lå det stå 10 minuter.
- Rör samman gulor och strösocker. Vispa ner det i grädden.
Sjud upp blandningen och vispa hela tiden. Kyl såsen.
- Vispa vispgrädden och blanda ner vaniljsockret. Rör ner i såsen.
- Skala och skiva kiwifrukterna. Fyll pajskalet med kräm och dekorera med kiwifrukter.
Publicerat den
3 december 2007
Liknande recept
Skriv kommentar