Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vaniljmazariner

(1 kommentar)  
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Jätte goda mazariner, inte jobbiga alls att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop margarinet, sockret, ägg och mjölet, låt vila i kylskåpet i ca 1 timme.
  2. Rör ihop fyllning 1. Rör ihop fyllning 2 till en slät kräm.
  3. Gör 16 bollar av degen, tryck ut i folieformar, sätt en klick vaniljkräm först, sedan fyller ni på med mandelkrämen till 2/3 är fyllda. Strö över flagnad mandel. Grädda i ca 20 minuter i 175 grader.

Kommentarer (1)

  • Bryggbagarn 10 april 2010

    Lätta, fina, goda! Gjorde i mandelmusselformar, det blev 24 st men 1 gick sönder så den fick bagerskan smaka, vilken tur! Kommer absolut att göra igen!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.