Om man vill kan man halvera bigarråerna och ta ut kärnorna. Om inte, varna gästerna annars kan det bli ett dyrt tandläkarbesök.
Instruktioner
- Ugn 225º.
- Smält smöret och låt det svalna. Blanda samman mjöl, socker, bakpulver och salt. Tillsätt smöret och arbeta ihop till en något kladdig deg. Går bra i matberedare.
Tryck ut degen med mjölad hand i en stor pajform. Förgrädda pajskalet på nedre falsen i cirka 10 minuter.
- Tillaga marsankrämen enligt anvisningen på förpackningen. Smaka av med apelsinskal. Häll krämen i pajskalet. Klicka dit små öar av färskosten.
- Grädda pajen mitt i ugnen i cirka 10 minuter. Ställ pajen att svalna.
- Garnera generöst med färska bigarråer.
- Tips!
Utan bigarråer kan pajen frysas.
Publicerat den
20 juli 2008
Liknande recept
Skriv kommentar