Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vaniljpannacotta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Pannacotta på nyttigt vis

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i minst 5 minuter Koka upp grädde och sötströ Ta bort pannan från plattan Rör ner gelatinbladen till de smält Rör ner kvarg och vaniljpulver (vaniljpulver kan ersättas med 1 tsk vaniljsocker) Häll upp i 4 st glas/serveringsskålar Ställ i kylen i minst 2 timmar Servera med valfria bär, kakao, hackade nötter, riven choklad mm
  2. Näringsvärde per styck (kan variera lite beroende på kvargsort) Kcal: 69 Protein: 8 Fett: 3 Kolhydrater: 5

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.