Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vaniljpannacotta med apelsintopp

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vaniljpannacotta med apelsintopp

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter. Koka upp grädde, socker och urskrapad vaniljstång med urskrapet. Sjud i 5 minuter.
  2. Ta upp gelatinbladen och smält dem i den varma grädden. ta upp vaniljstången och ös upp i 4 portionsglas.
  3. Ställ kallt att stelna i 4 timmar. Skala apelsinen med kniv så att allt det vita försvinner. Skär ut hinnfria klyftor och garnera pannacottan med dem och hjortron.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.