Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vaniljpannacotta med kiwi

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En perfekt efterrätt så här i sommartider.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten i 5 min. Koka upp grädde och socker i en kastrull. Ta kastrullen av värmen. Ta upp gelatinet ur vattnet, krama ur och lägg i grädden. Rör i vaniljsocker och låt gräddmjölken svalna något.
  2. Fördela i små glas. Låt pannacottan stelna i kylen några timmar.
  3. Toppa pannacottan med skivad eller tärnad kiwi.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.