Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vaniljpannacotta med vit choklad

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Snabbt, enkelt och otroligt gott!

Ingredienser

Instruktioner

Häll grädden och strösockret i en kastrull. Halvera vaniljstången på längden. Lägg den i grädden. Hacka chokladen grovt. Sjud försiktigt.upp grädden under omrörning. Tag kastrullen från värmen, rör ner chokladen och rör om tills chokladen har smält. Tag upp vaniljstången och skrapa ner fröna i chokladblandningen. Blanda ner fruktpektin och låt svalna. Häll upp chokladsmeten i glas eller portionsskålar. Ställ i kyl minst 2 timmar och högst 1 dygn. Garnera med bär, riven mörk choklad och ev mynta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.