Den perfekta desserten som kan förberedas dagen före. Se till att grillspetten grillas på rengjort galler. De kan grillas först och ligga färdiga under folie.
Instruktioner
- Snitta vaniljstången längst med och skrapa ur fröna.
- Koka upp grädde, mjölk, socker, vaniljstång och frön.
Ta kastrullen åt sidan och låt dra ca 20 min.
- Lägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 min.
Sila bort vaniljstängerna. Koka upp grädden på nytt.
- Ta upp och låt gelatinbladen smälta i grädden.
Häll smeten i 10 portionsformar och låt stelna i kylskåpet minst 3 timmar.
- Skär ananas och vattenmelon i 1,5 cm stora tärningar.
Trä upp på små grillspett och grilla 30 sekunder på varje sida. Låt svalna.
- Skölj limen noga i ljummet vatten. Riv av skalet och blanda med sockret.
- Servera fruktspetten med limesocker på pannacottaskålarna
Publicerat den
6 maj 2008
Liknande recept
Skriv kommentar