Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vaniljparfait med ginspetsad lingonsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 4 timmar 15 minuter
Skriv ut

Enkelt men gott! De som bjuds på detta brukar ha svårt att lista ut att det är lingon i såsen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggulor, florsocker och grädde pösigt med elvisp. Smaksätt med vaniljsocker.
  2. Fördela i 4 portionsformar och ställ i frysen minst 4 timmar.
  3. Mixa lingonsylten och vattnet, smaksätt med gin.
  4. Stjälp upp parfaiten på tallrikar, ringla såsen över och garnera gärna med små maränger.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.