Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vaniljparfait med hjortronsylt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Liten nätt dessert efter en god middag!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klyv vaniljstången längs med och skrapa ur kornen inuti. Vispa ägggulor, vaniljkorn (de gör parfaiten läckert småprickig och talar om att den gjorts på äkta vanilj), florsocker och vaniljsocker luftigt.
  2. Vispa grädden och rör ner den i äggsmeten. Häll upp i portionsformar och låt stå i frysen 5 timmar före servering.
  3. Servera med varm hjortronsylt och gärna ett par rån.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.