Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vaniljparfait på pinne rullad i rostade nötter

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Smaskiga pinnar att bjuda på för stora och små...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skrapa ur vaniljfröna från stången och vispa dem tillsammans med äggulan och sockret till en porös smet.
  2. Vispa grädden och vänd ner i blandningen och häll sedan upp i formar.
  3. Stoppa ner pinnarna och ställ direkt i frysen i minst 4 timmar.
  4. Före servering rullas parfaiten i de finhackade, rostade nötterna eller strössel

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.