Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vaniljringar

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Snabbakade vaniljkakor med vacker kristyr.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mjöl, socker, citron, vaniljsocker och hjorthornsalt. Smula ner smöret i blandningen. Tillsätt ägget och rör snabbt ihop till en deg.
  2. Dela degen i mindre bitar och rulla dem till smala längder. Skär längderna i 10 cm långa bitar och forma dem till ringar. Lägg ringarna på en bakplåt.
  3. Över-/undervärme: 210 grader (förvärmd) Varmluft: 200 grader (förvärmd) Gräddning: ca 6-7 min.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.