Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vaniljsockerkaka

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Smaskigt god kaka och lätt att baka likaså...

Ingredienser

Instruktioner

Ugn 175 grader. Vispa ihop ägg, socker, vetemjöl, hett vatten och bakpulver. Häll i väl smord och bröad form. Grädda i 40 minuter. Smält smör, tillsätt mjölk. Koka 1 min. Låt kallna. Vispa i vaniljsocker. Dela kakan. Ringla vaniljsås över båda kakdelarna. Sätt ihop till en kaka. Klipp ut ett pappersmönster, lägg på kakan och sikta florsocker över. Servera och njut.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Novakovic 18 mars 2008

    Tycker kakan blir lite torr...

  • zolan 22 maj 2008

    Vilken underbar kaka. Lätt att göra, smakar hur bra som helst.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.