Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vanliga havrekakor med choklad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 50 portioner
Skriv ut

Väldigt enkla och lätta att variera med. Ha t ex russin i istället för choklad. Vill du inte ha dem så spröda kan du ta i bakpulver istället för hjorthornssalt, men då förlorar du den skarpa smaken. Det går även att ta hälften av varje.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnen 175-200º C. Smält fettet och häll det över havregrynen i en skål.
  2. Hacka chokladen och blanda i med de övriga ingredienserna. Klicka ut smeten på plåtar.
  3. Smörj plåten eller använd bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen i ca 10 min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Marica90 3 september 2009

    Hej hej! Tycker att detta var ett jättebra recept, på enkla med väldigt väldigt goda havrekakor. Uppskattas både av mig och mina fika gäster.:) Tack så mycket för receptet.:) //MVH Marica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.