Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vår egen nachotallrik

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Vi har ätit detta ute på en taco bar i Huddik, vilket var jättegott. Men varför inte pröva och göra en egen hemma tänkte vi och gjorde en variant, ja, vår egen nachotallrik helt enkelt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek köttfärsen tillsammans med oljan och taco kryddan. Låt puttra ihop några minuter.
  2. Fyll en stor flat tallrik med nachochips. Fördela köttfärsen över natcho chipsen.
  3. Strö hackad rödlök och riven ost över alltihopa.
  4. Sätt in i mikron på full effekt 2 minuter.
  5. Strö strimlad sallad över de varma natcho chipsen. Klicka ut gräddfilen och salsan.
  6. Klart att äta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.