Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vår kräftfyllda lax

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Hittade ett recept i en tidning men när man inte har allt hemma får man höfta till lite och hitta på efter tycke och smak! Resultatet blev mycket lyckat och uppskattat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär laxfilén i fyra portionsbitar. Gör en skåra mitt ner i varje laxfilébit. Salta laxfileérna. Lägg bitarna på bakplåtspapper i en lämplig form. Hacka kräftorna i mindre bitar och blanda med majonnäs, creme fraiche, chipotle, dill och ost till en röra. Fördela fyllningen - drygt 2 matskedar - i laxbitarnas skåra. Så långt kan fisken förberedas och stå i kylen tills det är matdags.
  2. Baka fisken mitt i ugnen i 225 º i 12- 15 minuter. Servera med pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.