Jättegod till pizza, pajer och grillat. Håller länge i kylen, så dubbla gärna receptet.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Hej pengsan! Har just ätit din pizzasallad, och den var precis som du skriver - supergod! Den blir definitivt gjord fler gånger här hemma! Fem stjärnor! Kram Annper
Hej Hade precis den här salladen bland mina urklipp! Den är toppengod - faktiskt bättre än de flesta pizzasallader man får på pizzeriorna!
dum fråga: varför bör man inte använda metallskål? visste inte det
Jag kan bara hålla med att den är supergod- Har testat många ,men den här slår nog alla. Bra recept .Får en 5:a av oss. Lena
Högsta betyg! En god sallad som håller länge.
Ett bra grundrecept som blir riktigt bra om man gör några små justeringar. Halvera sockermängden. Blanda lika mängd basilika som svartpeppar och stöt detta i en mortel innan det blandas med vitkålen. Mums :)
Verkligen jättegott recept!!!
Jättegod pizzasallad! Jag minskar dock sockermängden till hälften och får ett- enligt mig - perfekt resultat. Min absoluta favorit!
Jeg elsker denne her hvidkålssalat. Super at den ligger herinde (: Den skal prøves med det samme! Kan man foresten bruge balsamico eddike istedet for ?